Koningsdag Nieuws Sponsors Links 4 Mei Contact ANBI
logo

Stichting Velp voor Oranje
Vereniging opgericht in 1894
Goedgekeurd bij Koninklijk Besluit
Stichting opgericht in 2000
 
 
 
 
Koningsdag:      
     
INFORMATIE voor belangstellenden:

De Koningsmarkt a/d Rozendaalselaan in Velp is uitgegroeid tot de grootste particuliere markt in het Oosten van Nederland (meer dan 180 kramen) en trekt jaarlijks ca. 20-30.000 bezoekers. Door de ruime opstelling van de kramen en de situering op de brede Rozendaalselaan met eeuwenoude beuken, is de sfeer dorps en gezellig gebleven (er speelt zo nu en dan een draaiorgel, er lopen pony’s en tussen de kramen spelen straatmuzikantjes).

DATUM:  Koningsdag 2017: donderdag 27 april
PLAATS:  Rozendaalselaan/Burgemeester Brandtlaan
TIJD:  10.00 - 17.00 uur. Opbouwen vanaf 8.00 uur
KOSTEN:  Kraam: € 42,50       Grondplaats: € 30,-       Borg: € 5,-
Rekeningnr: NL40 INGB 0001 7647 00 t.n.v. "Velp voor Oranje" te Velp

ORGANISATIE:
Stichting "Velp voor Oranje" in samenwerking met Korfbalclub SIOS '61.

WAT KAN WORDEN VERKOCHT:
Antiek, curiosa, boeken, ansichtkaarten, poppen, stekjes, CD's, zelfgemaakte sieraden of zelfgemaakt speelgoed, schilderijen, tekeningen, etc.

NIET
Er mogen geen etenswaren worden verkocht en geen nieuwe artikelen. Er mag geen muziek d.m.v. radio's, cassettes, CD's e.d. ten gehore worden gebracht, ook geen “Live-muziek” met versterking. De Koningsmarkt a/d Rozendaalselaan is uitsluitend bedoeld voor particulieren.

AFVAL en BORG
U krijgt van de organisatie een afvalzak die u vol en afgesloten op de kraam mag achterlaten. Het overige afval of niet verkochte goederen moet u mee terugnemen. Per kraam of grondplaats wordt € 5,-- borg berekend. Na controle van het schoon en opgeruimd achterlaten van de kraam/grondplaats en de omgeving (en niet inpakken voor 16.30 uur) ontvangt de deelnemer de borg ter plaatse - contant - retour.

MUZIKANTEN
Jonge "straatmuzikanten" (violisten, fluitisten, zangers enz.) zijn van harte welkom om tussen de kramen muziek te maken. Geluidsversterkers zijn niet toegestaan. Zoek zelf een mooi plaatsje. Alle muzikanten krijgen een ijsje én een oliebollen-bon.

PRIJS
Er is een prijs voor de 3 mooist versierde kramen/kraamhouders.

AANMELDEN
U kunt zich aanmelden door het Inschrijvingsformulier op de website in te vullen. Lees eerst de Regels en Informatie. U kunt betalen via IDEAL of via een bankoverschrijving. Zodra de betaling binnen is, is uw plaats gereserveerd.
U krijgt uiterlijk 22 april een Betalingsbewijs met een standplaatsnummer per email toegestuurd. Dat bewijs dient U op 27 april te kunnen tonen. Een plattegrond met de standplaatsnummers (en parkeerplaatsen) staat dan op de website en kunt u printen.
U kunt zich ook aanmelden bij Lijstenmakerij Vegter op de hoek van de Oranjestraat en dr. Fabiusstraat te Velp. Daar kunt u alleen contant betalen.

INFORMATIE
Alleen via email: koningsmarkt@velpvoororanje.nl.