Schrijf je nu in voor het boek “VELP VIERT VRIJHEID”

Afgelopen zomer vormde Velp het decor voor de buitenexpositie VELP VIERT VRIJHEID, georganiseerd door Velp voor Oranje. 21 doeken met gecombineerde foto’s van het Velpse centrum tijdens de oorlogsjaren en nu stonden in de hoofdstraat en op Landgoed Larenstein opgesteld. Het boek VELP VIERT VRIJHEID wordt in een grote, luxe uitvoering gedrukt en beval alle foto’s uit de expositie. Belangstellenden vragen wij zich in te schrijven vóór 10 december a.s.. Bij 50 inschrijvingen of meer wordt het boek meteen gedrukt en is het in principe klaar vóór Kerstmis. Schrijf je nu in!!

Het boek VELP VIERT VRIJHEID wordt in een grote, luxe uitvoering gedrukt (25 x 40 cm; 22 pag.) in een beperkte oplage: ‘on demand’. Dat wil zeggen: belangstellenden schrijven zich in vóór 10 december a.s.. Bij 50 inschrijvingen of meer wordt het boek meteen gedrukt en is het in principe klaar vóór Kerstmis.

Een inkijkexemplaar is nu al te zien bij boekhandel Jansen & de Feijter, Emmastraat 6 te Velp. 

Inschrijven en prijs
Inschrijven kan via de website www.eenpassievoorboeken.nl of door het overmaken van € 12,50 (of meer, als men meer boeken bestelt) op rekening NL25 INGB 0007560914 t.n.v. Boekhandel Jansen & de Feijter o.v.v. VELP VIERT VRIJHEID. Zodra het boek is gedrukt ontvangt men bericht en kan het worden afgehaald in de boekhandel. Gratis bezorgen is, na overleg, mogelijk in de gemeenten Rheden en Rozendaal. Verzenden kost € 10,– vanwege het uitzonderlijke formaat. Na verschijnen zal een beperkte oplage beschikbaar zijn in de boekhandel. De prijs bedraagt dan €15 per exemplaar.